Välkommen till Långholmen kajak

Kajakuthyrning Stockholm

Kajakförsäljning i hela Sverige

Rekommenderas av

Recommended by TripAdvisor
Recommended by TripAdvisor
Recommended by TripAdvisor
Recommended by TripAdvisor

Hyr kajak hos Långholmen kajak

paddle-decoration-logo

Långholmen kajak vill göra det möjligt för alla att se Stockholm från sin vackraste sida – från vattnet! Vid vår kajakuthyrning i Stockholm kan du hyra kajak oavsett om du är nybörjare eller om du har paddlat kajak förut. Det natursköna området och det lugna vattnet kring Långholmen, Reimersholme och Södermalm, är den ideala platsen för kajakpaddling. Varmt välkommen!

Boka hyrkajak nu

Köpa kajak

paddle-decoration-logo

Hos Långholmen kajak kan du köpa både enmanskajaker och tvåmanskajaker till mycket bra priser. Vi har kajakmodeller som passar allt från fullständiga nybörjare till mer erfarna paddlare, i både insjö- och havsvatten. Behöver du en ny kajak till lantstället? Är du på jakt efter en stabil och slitstark havskajak? Titta då in i vår kajakbutik här på hemsidan.

Kajakbutiken

Kajakkurs för nybörjare

paddle-decoration-logo

Varje torsdag erbjuder Långholmen kajak en kurs i kajakpaddling för nybörjare. Vår erfarne instruktör Micke tar med en liten grupp ut på vattnet för att öva på diverse olika övningar som kommer göra dig till en bättre och tryggare kajakare!

Läs mer

Tips på kajakturer

paddle-decoration-logo

Med Långholmen kajak som utgångspunkt finns det många fina kajakturer i Stockholm för att uppleva innerstaden från vattnet. Vi har listat några av de mest populära rutterna, klicka på knappen nedan för att läsa mer!

Läs mer

Citat från kunder

paddle-decoration-logo-white.svg
  • Bara positivt! Bra instruktör och bra personer som hjälpte till! Supernöjd! Tack!

    Daniela
  • Fantastiskt trevlig personal, är nybörjare och kände mig otroligt trygg. Det var inget optimalt väder och trots det grymt nöjd med allt, från bokning till personal till själva paddlingen. All cred - kommer definitivt tillbaka!

    Lotta
  • Verkligen superbra service på alla sätt. Mycket hjälpsam personal.

    Thomas

Hitta till Långholmen kajak

paddle-decoration-logo

Vår kajakuthyrning ligger centralt beläget på Långholmen i Stockholm. Närmaste tunnelbanestation är Hornstull, och kommer du med bil finns parkering i närheten. För mer information om var du kan parkera och vilka bussförbindelser som är lämpligast, klicka på knappen nedan.

Hitta hit